Pepe – “Iubire interzisa” (melodie noua)

Pepe – “Iubire interzisa” (melodie noua)


Pepe a lansat spre promovare cel mai nou single “Iubire interzisa”, care face parte de pe urmatorul album al artistului “Femei periculoase”.

cover pepe femei periculoase 300x300 Pepe   Iubire interzisa (melodie noua)

“Iubire interzisa” este un cover dupa Dejame Ver, piesa interpretata de Rosario Flores si compusa de Fernando Illan si Cachorro Lopez.

“Piesa mi-a placut din prima clipa in care am ascultat-o si de aceea am decis sa o adaug repertoriului meu. Este o piesa de stare, este o piesa extrem de sensibila, este o piesa despre tot ceea ce inseamna dragoste imposibila … fie ca este povestea din afara cuplului a unei femei casatorite sau a unui un barbat casatorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc desi este o diferenta majora de varsta intre ei.

“Iubire interzisa” este si o continuare si un nou episod pe care foarte multi il asteptau de la mine dupa “O femeie cat o suta”. Piesa o voi promova in emisiunile TV si pe radio in perioada urmatoare insa voi apela din nou la fani pentru decizia de a filma un clip si pentru acest single.”,  a marturisit Pepe.




Incoming search terms:

  • iubire interzIsa

Share

Comentarii

comentarii

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Email
Print